dijous, 17 de setembre del 2015

Setembre 2015


Després de la Festa Major, com cada any, tornem a ser aquí.
Aquest és ja el sisè curs des que obrírem les portes. 

El 5 de juliol va ser el nostre 5è aniversari, 2010-2015. A la festa van venir molts amics, teníem una DJ i la música va sonar fins tard. Una celebració divertida que va servir per presentar la nova imatge: hem pintat les classes d’un color ben avorrit per tal d’afavorir la concentració i calma.

S’ha acabat l’estiu i ara tenim moltes ganes de felicitar als alumnes que han vingut a preparar-se amb nosaltres el setembre, és un orgull dir que tots han aprovat. N’hi ha un que és l’excepció. Creiem que ha après la lliçó i esperem que no li torni a passar. Alguns han superat la prova d’accés a cicles de grau superior i ja han començat els nous estudis. És una sort haver guanyat un any, el del curs pont.

Comencem amb molta energia i volem encomanar les nostres ganes de fer feina.

Els horaris estan distribuïts de manera que els estudiants de batxillerat venen a primera hora. Això els ajuda a no allargar les migdiades i a disposar de tota la tarda per estudiar quan ja tenen els dubtes aclarits. També oferim hores cap al tard pels que estan estudiant fora de Montblanc i no els és possible venir abans. Després arriben els de primària. No ens agrada que vinguin més tard perquè quan són tan joves el rendiment va disminuint a mesura que passen les hores. I la resta de la tarda la dediquem als d’ESO.

Ens agrada millorar! 

Amb aquesta intenció cada curs introduïm petits canvis que incrementin l'eficiència. 

Aquest curs oferim un horari d'atenció al públic, fora de l'horari de classe. Això vol dir que estarem encantades d'explicar als pares i alumnes de nou ingrés com funcionem o parlar amb vosaltres sobre l'evolució dels vostres fills quan no fem classes.

I com ho fèiem fins ara? Hem estat disponibles en qualsevol moment, una o l'altra, per atendre puntualment qualsevol consulta. Això de vegades és factible si realment el temps emprat és mínim i els alumnes estan treballant. Si ens allarguem o el grup és bellugadís el resultat és molt negatiu pels nostres estudiants, que queden desatesos.

Aquest horari d’atenció és:
-      - dimarts de  11h a 12.30h
-      - de dilluns a dijous de 15.30h a 16.30h
-       -  en hores concertades via telèfon, correu electrònic, whatsapp, facebook, presencialment... 

Així doncs, esperem que col·laboreu per tal que el servei que us oferim sigui de la màxima qualitat.

Aquests dies estem ajustant l’horari per a que tothom tingui cabuda i es pugui combinar amb altres activitats extraescolars.
Benvinguts, qualsevol moment del curs és bo per començar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada