divendres, 22 de maig del 2015

Estiu 2015



Aquest estiu estarem al vostre servei com sempre. 


El calendari de treball comença el dilluns 29 de juny i acaba el divendres 4 de setembre. 


Per aquestes setmanes us oferim classes de reforç en totes les matèries. Us ajudem a preparar les recuperacions de setembre, a acabar d’aprendre tot allò que no heu assolit durant el curs, a començar a treballar allò important que us caldrà el curs vinent...


La novetat d’enguany és la convocatòria per la prova d’accés a cicles de grau superior que es farà al setembre. Va dirigida exclusivament als alumnes que hagin acabat aquest mes de maig el seu cicle mitjà. Preparem les matèries comunes de matemàtiques, anglès, català i castellà. No hi haurà prova de matèries específiques. Els horaris s’acorden amb cada alumne en funció de la seva disponibilitat i necessitats.


Per més informació de la prova adjuntem l’enllaç.




Com és costum al centre treballarem en grups de quatre alumnes com a màxim. I també oferim la possibilitat de contractar classes individuals.


Per determinar els dies per setmana o les setmanes d’assistència al nostre centre dissenyem un pla personalitzat. 


Una fòrmula que agrada als alumnes i que funciona són els intensius. Una o dues setmanes per matèria per començar el curs estant al dia. Això es veu reflectit en els resultats dels primers exàmens i els dóna seguretat i empenta per continuar endavant. Té molt èxit sobretot entre alumnes que acaben quart d’ESO i sisè de primària. Comencen la nova etapa amb major motivació.


Les vacances són per descansar i és bo dedicar el temps a coses diferents de les que es fan durant el curs com els esports, la vida a l’aire lliure, oblidar els horaris, gaudir amb els amics... De vegades costa trobar el moment de posar-se a fer els deures que s’han d’entregar en acabar les vacances. O obrir els llibres per afrontar les recuperacions. Hi ha cops que  s’oblida com es feien aquells exercicis, d’altres el que passa és que no s’havien entès mai.  Nosaltres som aquí per això. Va bé saber que tal dia i a tal hora tens una cita per encarar la feina en període estiuenc. 


Truqueu o passeu per aquí i quedarem per aquest estiu!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada