divendres, 19 de setembre del 2014

Carta oberta

La passada festa major vàrem publicar al Nova Conca una carta d'agraïment als alumnes i les famílies que hem conegut en els quatre cursos que han passat des de que vàrem obrir.

La podeu llegir aquí:

"Carta oberta de “Xifres i Lletres, escola de reforç”:
Parlem de vosaltres.


Benvolgudes famílies: 


Comencem el cinquè curs d’ençà que vam obrir les portes. Ara podríem explicar-vos què oferim però això ja ho hem fet altres vegades, fem classes de reforç escolar: http://xifresilletres.blogspot.com/


Avui parlem de vosaltres, dels alumnes que cada dia feu un esforç per millorar i també dels pares que confieu en la nostra feina i us assegureu que els nens arribin puntuals i que no faltin a classe.


Parlem de l’alumne que ens va emocionar a totes el dia que es va acomiadar. Ell ja no ens necessita i la seva mare, agraïda, recordava les set i vuit assignatures suspeses de quan va entrar aquí fa uns anys i les bones notes amb que acaba. Enhorabona, ens ha agradat poder-vos acompanyar en aquesta evolució.


També parlem d’aquella noia que un dia va deixar el seu país i els seus estudis universitaris. Va començar de zero venint a classe en els pocs moments en que no treballava. Com una formigueta, incansable, pas a pas, ja forma part dels estudiants de cicle superior catalans. Molta sort, tu pots, i arribaràs!


Ens fa somriure la xiqueta a la que semblava no importar-li res i que ha acabat mostrant amb orgull els seus millorats resultats. Va aprendre que tanmateix li convenia anar per feina. Va acabar sabent que ella podia fer-ho més bé, va recuperar la dignitat i l’autoestima. 


Parlem de quan els ex alumnes passeu per aquí a saludar i de com ens agrada quan ens expliqueu com us van les coses.


Hi va haver una alumna que ens va dir: “Ja sé que sola també hi arribo, però amb el vostre ajut hi arribo abans”. Amb això va explicar part de la nostra feina: apropar-li la matèria d’estudi.


De vegades us trobem pel carrer i ens expliqueu el canvi que heu vist en els vostres fills: han anat donant més importància al que volen fer i han anat trobant quin és el seu camí. Contribuir a resoldre els seu interrogants és molt satisfactori per a nosaltres.


Els hem vist créixer al llarg dels anys, des del dia que vam començar a treballar amb un: “li costa entendre els problemes de matemàtiques”. Ser autònom és fer-los sol quan s’ha après com. És el que pretenem, que voleu sols.


Molts heu entrat aquí per la recomanació d’un bon amic, un parent o un tutor de classe, quan us ha calgut i ens satisfà saber que us hem pogut ajudar.


En aquesta carta us donem les gràcies per formar part del nostre projecte i per deixar-nos contribuir als vostres èxits."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada