dilluns, 17 de març del 2014

Conversa en anglès i oferta en classes puntuals, les novetats d’aquesta primavera



A més de les classes de reforç d’anglès escolar i de la preparació per a superar les proves d’accés us volem oferir l’oportunitat de practicar la conversa en anglès. Pot ser interessant per aquells estudiants que volen fer una estada a l’estranger, els que aprofiten una oferta laboral fora, els amics que preparen unes vacances, un que vol millorar a la feina... Es poden fer sessions individuals o en grups de fins a quatre alumnes, en horaris flexibles, principalment de matins. Us animeu?
 
Des del principi hem ofert classes puntuals dirigides a aquells que necessiten una empenta en un moment concret. Són els que en tenen prou amb una hora o dues per resoldre aquell tema que es resisteix o per assegurar-se una bona nota. Aquests alumnes continuaran gaudint de l’exempció en el pagament de taxes de matrícula i a més baixem el preu per hora, que seguirà les mateixes tarifes que pels alumnes matriculats.

Com venint fent cada any la matrícula té una reducció del 50% a partir del mes de gener i és gratuïta per tots aquells que s’incorporen a partir del tercer trimestre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada