divendres, 7 de juny del 2013

Al Nova Conca, de cara a l'estiu



“Xifres i Lletres, escola de reforç” també a l’estiu
Els mes de juny és pels estudiants final d’una etapa, inici de vacances i entrega de notes. A “Xifres i Lletres” també tanquem el curs però no tanquem l’escola. Continuem oferint els nostres serveis: clases de reforç escolar dirigides a alumnes des de 5è de primària fins a 2n de batxillerat.
Ens dediquem a ajudar aquells que tenen matèries pendents pel setembre en aspectes com l’organització, els horaris de treball, millorar les tècniques d’estudi o simplement trobar entre la resta d’activitats pròpies de l’estiu aquell moment de concentració imprescindible.  Els conceptes que no s’han assolit es revisen i es tornen a explicar o es complementa el material de l’alumne per acabar de fixar els seus coneixements. L’objectiu és arribar al curs següent sense res pendent.
També hi ha alumnes que aprofiten el període estival per reforçar aspectes del curs acabat, encara que no s’hagin de tornar a presentar al setembre.  O els que necessiten refrescar el curs per fer bé els deures d’estiu. I com no, els bons estudiants que es preparen per començar (per exemple, batxillerat) millorant el seu nivell de matemàtiques, química o anglès.
Es pot triar quins i quants dies es vol assistir al centre, d’un a cinc dies per setmana i en les setmanes que es prefereixi. Hi ha l’opció de classes individuals i en grups, que es tanquen amb un màxim de quatre alumnes.
Els mesos de maig i juny els alumnes del centre reserven plaça pel curs 2013-2014, amb prioritat per triar horaris. I és al juliol i l’agost quan els nous alumnes poden fer la seva reserva pel curs vinent. Igualment, qualsevol moment de l’any pot ser bo per decidir-se a començar, sempre que hi hagi disponibilitat de places. 



(Volem donar les gràcies als nostres alumnes per la seva col·laboració)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada