divendres, 1 de juny del 2012

Article publicat al Nova Conca 1 de juny 2012

"Activitats d’estiu a “Xifres i Lletres, Escola de reforç”
S’acaba el curs i arriben les vacances. A “Xifres i Lletres” ja estem a punt per continuar amb la feina.
Aquest estiu els alumnes que han d’anar a recuperar al setembre poden preparar-se amb nosaltres.  I per tots aquells que volen afrontar el curs vinent amb més seguretat oferim classes per reforçar o ampliar coneixements. Aquests són, sobretot, els alumnes que fan un canvi de cicle: de Primària a ESO o d’ESO a Batxillerat. També tenen lloc entre nosaltres els que necessiten una empenta en els deures d’estiu.
Juliol i agost són temps d’oci, de gaudir en família, de refrescar-se al riu, la platja o la piscina. Cal descansar  de la feina de tot el curs. Per això els nostres horaris s’adapten a les necessitats de cada família. Fem programacions setmanals de manera que es poden contractar només les setmanes que interessin i dedicar-hi les hores que facin falta. També es pot  triar fer-ho en grup o individualment. Els grups, igual que la resta de l’any, són sempre de fins a quatre persones.
El mes de juny comencen les inscripcions per les activitats d’estiu i també pel curs 2012/2013. Les classes d’estiu es faran a partir del  2 de juliol.
El nou curs 2012/2013 comença amb el curs escolar, després de la Festa Major de Montblanc. Oferim classes de reforç a alumnes d’últim cicle superior de Primària, ESO i Batxillerat. A més  preparem alumnes de totes les edats per les proves d’accés a cicles de grau superior , mitjà i majors de 25."


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada