dimarts, 31 de gener del 2012

"Xifres i Lletres" al Nova Conca (dilluns 16 d’agost de 2010)


Aquesta va ser la nostra presentació en societat a la premsa local. Molta gent ens va veure, així que esperem fer-ne ús sovint i així mantenir-vos al cas de les novetats de l'escola. Fins a la propera!!!




“Xifres i Lletres, Escola de reforç”: nova proposta educativa a La Conca.

El dia 5 de juliol obre les portes a Montblanc un nou centre de repàs adreçat principalment a estudiants d’ESO, Batxillerat, accés a cicles formatius i accés a la universitat per a majors de 25 anys.
Xifres i Lletres oferirà aquest estiu propostes lleugeres i motivadores en forma de petits grups de treball. Es faran cursos de tècniques d’estudi orientats a alumnes de primària i secundària. També es podrà repassar el curs finalitzat o preparar-se pel següent. Per tal de respectar el període vacacional de les famílies es podrà contractar el servei per setmanes.
A més, a partir del setembre, s’impartiran classes de reforç individuals i en grups de fins a 4 persones. L’objectiu és que els alumnes assoleixin el nivell que se’ls demana a l’escola o institut i en general que millorin els seus resultats.
Xifres i Lletres neix amb la intenció d’oferir un servei de qualitat gràcies a l’experiència en aquest sector que aporten les seves professores, Glòria Rubí i Laia Torruella.
A “Xifres i Lletres”, com a casa
Xifres i Lletres no és una acadèmia més: conserva l’essència del professor particular fent classes individuals i, a més, fuig de la massificació de les aules amb grups limitats estrictament.
Cada estudiant té necessitats diferents. És important incidir en el que cal en cada cas, adaptant la metodologia a la situació concreta de l’alumne. Així, es pretén apropar a l’alumne a l’èxit començant per adquirir uns bons hàbits d’estudi i resolent els entrebancs que sorgeixen al llarg del curs.
Aquesta nova empresa estarà situada al bell mig del poble, aprop del portal de Bové, en un local tranquil del carrer Pere Deguí, just darrera de la Font de la fruita. Per aquells que estiguin interessats en saber més també poden contactar a través de l’adreça electrònica xifresilletres@gmail.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada